Connections Consult

connections_consultConnections Consult Romania este o companie dinamica, intr-o expansiune puternica la nivel national si regional, cu ambitii mari pe termen scurt si mediu. In cadrul companiei dispunem de echipe dedicate asigurarii unei game largi de servicii informatice pentru clientii nostri.

Filosofia noastra de afaceri este una deosebita pentru piata romaneasca iar serviciile informatice oferite sunt realizate la standarde inalte de profesionalism. Ne propunem sa ajungem pe termen mediu, lider de piata in Romania si in regiune, diferentiindu-ne prin calitate, rapiditate, etica, talent si client-focus.

Viziunea noastra este aceea de a crea o companie puternica ce poate concura la nivel national si regional cu numele mari la nivel global din sfera livrarii de servicii IT (inclusiv outsourcing IT). Anul 2009 a insemnat inceputul crizei financiare mondiale, dar si o oportunitate pentru companii de tip IMM, cu precadere in domeniul IT. Incercam sa profitam de toate avantajele pe care le putem identifica pentru a dezvolta compania in ritm accelerat, imbunatatind calitatea serviciilor noastre, diversificandu-le si luand in calcul intrarea pe noi piete.

Setul de valori al companiei este delimitat de loialitatea fata de client, focus catre client, imbunatatirea constanta a calitatii, reactii rapide la nevoile clientilor, etica, flexibilitate, talent si dezvoltare profesionala continua a membrilor echipei Connections Consult.

Partenrii companiei sunt:

parteneri_connections_consult

Powered by Bullraider.com