CBB Guard

S.C. CBB GUARD S.R.L. asigura servicii specializate de paza si protectie pentru obiective, bunuri si valori, control acces persoane, consultanta in domeniu persoanelor  fizice si juridice. Societatea isi desfasoara activitatea in baza Legii 333 / 2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor.

   Societatea noastra are o experienta de peste 11 ani in prestarea serviciilor de paza pentru obiective industriale, sanitare, depozite, scoli, sedii de firma, institutii publice, unitati militare, manifestari publice, obiectivele pazite acoperind intreg teritoriul municipiului Bucuresti precum si judete ca: Buzau, Constanta, Valcea, Olt, Galati, Brasov, Prahova.

SC CBB GUARD SRL detine:

  • LICENTA de functionare  cu nr. 0162 / P eliberata de Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR);
  • CERTIFICARI pentru serviciile oferite :
  • ISO 9001:2008; 
  • OHSAS 18001:2007; 
  • ISO/IEC 27001:2005; 
  • SR EN ISO 14001:2005 (ISO 14001:2004).

 

Toate serviciile societatii noastre sunt acoperite de polita de raspundere civila  incheiata prin Groupama Asigurari, in valoare de 50.000 euro/eveniment/persoana.

Serviciile oferite de firma noastra sunt personalizate, astfel incat sa se beneficieze de acestea la cele mai inalte standarde de calitate, adaptate in functie de particularitatea obiectivului si de cerintele fiecarui client .

Intreg personalul de paza detine atestate profesionale eliberate de IGPR, conform Legii 333 /2003 si sunt instruiti, testati periodic (fizic, teoretic si psihologic) si dotati corespunzator  activitatii pe care o desfasoara.

SC CBB GUARD SRL dispune de echipe mobile de interventie operativa 24/24 ore, coordonate de personal pregatit, echipament de alarmare, echipament de comunicatii (conform licentei MT-PMR 0209/2009, eliberata de ANCOM) , serviciu de autoaparare, de interventie si imobilizare.

Valorile fundamentale pe care societatea si-a cladit dezvoltarea si evolutia sunt: transparenta, responsabilitate, eficienta, competenta, echiate si legalitate.

Powered by Bullraider.com