Noster

Înfiintata în anul 1993, NOSTER IMPORT EXPORT este o societate comerciala cu capital integral privat ce îsi desfasoara activitatea în domeniul protectiei si securitatii.

Noster este membra in A.R.T.S. (Asociatia Romana de Tehnica Securitatii) si s-a implicat cu succes în mai multe proiecte de anvergura (sisteme antiincendiu, antiefractie,cctv, control acces,tot ce tine de securitate ) adoptând tehnici si echipamente de cea mai buna calitate la preturi de importator. Compania se bazeaza pe principii si politici corecte, transparente, bine definite, în scopul de a proteja clientii si partenerii. În acest sens, compania Noster pune la dispozitia acestora personal calificat, echipamente de ultima generatie, tehnici de protectie în conformitate cu standardele Uniunii Europene si nu în ultimul rând solutii fiabile (calitate/pret) pentru orice situatie, proiect sau cerinta.

Urmând aceleasi principii, din anul 2005, S.C. Noster Import Export S.R.L. a încheiat parteneriate strategice cu companii de renume mondial – Gurdall, Cofem, Lilin, HikVision - pentru distributia de echipamente de profil, asigurând astfel o disponibilitate maxima din punct de vedere tehnic si logistic.

În prezent, segmentarea mediului de afaceri din Romania ne confera privilegiul sa avem ca si parteneri Noster: Group 4 Securicor, Rosegur, BGS, UTI ,RPG,alaturi de alte cateva sute de firme de pe intreg cuprinsul tarii.

Powered by Bullraider.com