Tiger Security

„TIGER SECURITY” este o societate comerciala cu capital privat, specializata in prestari de servicii de securitate, paza, protectie, supraveghere si control, dar si pentru vanzare, proiectare si instalare sisteme.

Societatea a fost infiintata in anul 1999 de catre Ec. Sovar Bogdan din dorinta ca principiul cel mai important dupa care este condusa compania TIGER PROTECTOR COMPANY, asa cum spune si sloganul societatii „CU NOI ESTI IN SIGURANTA”, sa devina realitate pentru toti beneficiarii sai.

Pentru a crea in jurul nostru si al clientilor nostrii un climat propice dezvoltarii afacerilor, consideram ca pe o piata instabila, ca cea din Romania, scopul principal este ca impreuna sa existam si sa supravietuim, si tot impreuna sa ne dezvoltam si sa devenim mai puternici.

Dispunem de capacitatea umana si tehnica pentru a asigura servicii complete de securitate, paza si protectie, monitorizare – interventie rapida, transport valori, servicii de detectivi particulari, instalare si intretire sisteme de alarmare efractie si incendiu, sisteme control acces, sisteme CCTV, calitatea serviciilor prestate fiind confirmata de numeroasele certificari ISO obtinute.

Calitatea serviciilor prestate este confirmat de certificarea:

  • SISTEMULUI DE MANAGEMENT AL CALITATII prin CERTIFICATUL ISO 9001: 2000
  • SISTEMUL DE MANAGEMENT DE MEDIU prin CERTIFICATUL ISO 14001:2005
  • SISTEMUL DE MANAGEMENT AL SANATATII SI SECURITATII OCUPATIONALE OHSAS 18001:2004 si IQ NET
  • SISTEMUL DE MANAGEMENT AL INFORMATIEI ISO 27001: 2006
  • SISTEM DE MANAGEMENT AL RESPONSABILITATII SOCIALE prin CERTIFICATUL SA 8000:2008
  • CERTIFICAT “COD NATO DE AGENT ECONOMIC” prin CERTIFICATUL NCAGE: 1D05L„TIGER SECURITY” colaboreaza in prezent, prestand servicii de securitate in obiective din diferite domenii de activitate, atat in administrare privata cat si publica. Datorita profesionalismului si a seriozitatii dovedite, societatea nu a avut nici o paguba in bunuri si nici un contract reziliat pe motive de nerespectare a obligatiilor contractuale.

Powered by Bullraider.com