Ilinca Obadescu, Marketing Manager la SIEL Invest

Ilinca ObadescuSecurityportal.ro a adus cu sine capacitatea destul de rar intalnita de a combina analiza profesionala cu acele contacte excelente de care fiecare dintre noi, cei care lucram in acest domeniu, avem nevoie zi de zi.

Portalul de specialitate ofera specialistilor din diferitele sectoare de profil posibilitatea de a accesa in timp real si intr-un mediu modern informatiile necesare desfasurarii activitatilor curente, de a fi conectat la comunitatea profesionistilor, de a simti pulsul pietei si de a cunoaste noutati in domeniu. E simplu: aici ni se ofera posibilitatea de a gasi intr-un singur loc toate informatiile pe care le cautam, economisind in acest fel resurse si timp.

Dar cred, in acelasi timp, ca ceea ce diferentiaza cu adevarat securityportal.ro de oricare alta incercare similara realizata de-a lungul timpului rezida in avantajul de care noi ne bucuram atunci cand interactionam cu oamenii din spatele portalului - profesionisti, motivati, o echipa experimentata, care intelege cu adevarat domeniul in care s-au specializat. Si eu si colegii mei stim exact motivul pentru care folosim securityportal.ro de fiecare data cand avem nevoie: standardul ridicat si eficienta demonstrata cu care acest portal ne-a obisnuit inca de la lansare.

Powered by Bullraider.com