ASSA ABLOY: Security Portal ofera un continut de specialitate, calificat

Radu NiculescuSecurity Portal se adreseaza companiilor din domeniul securitatii oferind prin ariile abordate (Resurse & specialisti ; Instrument de lucru ; Exprimare libera & networking; Servicii IT dedicate domeniului; Promovare; Beneficii) un continut de specialitate, calificat, bazat pe o intelegere superioara a pietei si a nevoilor acesteia care contribuie la dezvoltarea sanatoasa a companiilor din domeniu si la cresterea nivelului de profesionalism punand la dispozitie o platforma online pentru crearea unei comunitati virtuale de securitate in care profesionistii sa comunice liber si sa-si exprime ideile.

Portalul contine cele mai noi informatii din domeniul securitatii si ofera acces la o multitudine de date. Opiniile fiecaruia pot fi regasite in pagina de forum sau in rezultatele sondajelor de opinie.

Nu in ultimul rand beneficiile oferite: publicitate si promovare, implementare solutii IT, dezvoltare aplicatii, produse si servicii ale partenerilor contribuie la cresterea competitivitatii.

assa

Powered by Bullraider.com