TESTIMONIAL Iulian Barbu, Director General Grand Guard Security

Grand Guard SecurityConsideram ca infiintarea SecurityPortal.ro a venit intr-un moment potrivit deoarece aduce la un click distanta informatii pretioase din domeniul securitatii.

Add a comment (0)

Read more: TESTIMONIAL Iulian Barbu, Director General Grand Guard Security

Ilinca Obadescu, Marketing Manager la SIEL Invest

Ilinca ObadescuSecurityportal.ro a adus cu sine capacitatea destul de rar intalnita de a combina analiza profesionala cu acele contacte excelente de care fiecare dintre noi, cei care lucram in acest domeniu, avem nevoie zi de zi.

Portalul de specialitate ofera specialistilor din diferitele sectoare de profil posibilitatea de a accesa in timp real si intr-un mediu modern informatiile necesare desfasurarii activitatilor curente, de a fi conectat la comunitatea profesionistilor, de a simti pulsul pietei si de a cunoaste noutati in domeniu. E simplu: aici ni se ofera posibilitatea de a gasi intr-un singur loc toate informatiile pe care le cautam, economisind in acest fel resurse si timp.

Dar cred, in acelasi timp, ca ceea ce diferentiaza cu adevarat securityportal.ro de oricare alta incercare similara realizata de-a lungul timpului rezida in avantajul de care noi ne bucuram atunci cand interactionam cu oamenii din spatele portalului - profesionisti, motivati, o echipa experimentata, care intelege cu adevarat domeniul in care s-au specializat. Si eu si colegii mei stim exact motivul pentru care folosim securityportal.ro de fiecare data cand avem nevoie: standardul ridicat si eficienta demonstrata cu care acest portal ne-a obisnuit inca de la lansare.

Add a comment (0)

Doru Ionut Manole, Security and Admin Manager la Ursus Breweries:

manoleApreciez initiativa securityportal.ro de a creste nivelul de securitate, cultura si competentele in acest domeniu.

Consider utile zona de stiri si anunturi. Ma bucur ca exista specialisti cu initiantiva in acest domeniu si le urez succes in demersurile lor.

 

 

 

 

 

 

Ursus_logo

Add a comment (0)

ASSA ABLOY: Security Portal ofera un continut de specialitate, calificat

Radu NiculescuSecurity Portal se adreseaza companiilor din domeniul securitatii oferind prin ariile abordate (Resurse & specialisti ; Instrument de lucru ; Exprimare libera & networking; Servicii IT dedicate domeniului; Promovare; Beneficii) un continut de specialitate, calificat, bazat pe o intelegere superioara a pietei si a nevoilor acesteia care contribuie la dezvoltarea sanatoasa a companiilor din domeniu si la cresterea nivelului de profesionalism punand la dispozitie o platforma online pentru crearea unei comunitati virtuale de securitate in care profesionistii sa comunice liber si sa-si exprime ideile.

Portalul contine cele mai noi informatii din domeniul securitatii si ofera acces la o multitudine de date. Opiniile fiecaruia pot fi regasite in pagina de forum sau in rezultatele sondajelor de opinie.

Nu in ultimul rand beneficiile oferite: publicitate si promovare, implementare solutii IT, dezvoltare aplicatii, produse si servicii ale partenerilor contribuie la cresterea competitivitatii.

assa

Add a comment (0)

RPG Security: Suntem convinşi de profesionalismul securityportal.ro


Stefan CRIZBOI - director general RPG Security"Apariţia securityportal.ro în peisaj, ne-a luat pe cei din domeniu prin surprindere, dar nu putem spune că nu a fost o surpiza plăcută. De mult aşteptăm o asemenea iniţiativă, care se dinstinge prin modul unic de scanare a pieţei de securitate din România. 

Spre deosebire de ce s-a încercat până acum, securityportal.ro se distinge prin faptul că oferă publicului, o imagine nedistorsionată a pieţei de securitate din România, limitându-se la a prezenta faptele, dar fără a interpreta cu punctul lor de vedere

  , iar asta arată un stil profesionist de a trata subiectele, indiferent de natura lor, lăsând publicul să-şi formeze propria opinie.

Suntem convinşi că demersul securityportal.ro va avea sucesul scontat, iar din punctul nostru de vedere, vor avea tot suportul, pentru că suntem convinşi, atât de profesionalismul lor, cât şi de prezentarea unui punct de vedere echidistant, pe care îl exprimă de câte ori au ocazia”.

 

Director General RPG Security

Ştefan CRIZBOI

RPG Security

Add a comment (0)